adv

kontakt

Termometr do pomiaru temperatury mięsa

Termometr jest przeznaczony do kontroli temperatury mięsa podczas obróbki termicznej, mierzenia temperatury schłodzonego mięsa oraz pomiaru temperatury wydawanych posiłków. Termometry są produkowane bez opraw, jako wkład wymienny do oprawy bagnetowej mosiężnej niklowanej oraz w oprawach bagnetowych. Część stożkową oraz uchwyt oprawy można odkręcić, wyjąć termometr i go umyć. Oprawy można sterylizować w autoklawie lub umyć w ciepłej wodzie z dodatkiem detergentów. Termometry są oznaczone indywidualnym numerem. Na życzenie klienta do termometrów za dodatkową opłatą może być wystawiane świadectwo wzorcowania Urzędu Miar.

Kapilara termometru jest wypełniona toulenem.

Zakres wskazań:
0/+100°C; wartość działki elementernej: 1,0°C
-30/+50°C; wartość działki elementernej: 1,0°C
Maksymalny błąd wskazań: +/-1,0°C

0/+40°C; wartość działki elementernej: 0,5°C
Maksymalny błąd wskazań: +/-0,5°C

Działamy na terenie Śląska, zaopatrujemy firmy m.in. z takich miast jak: Katowice, Chorzów, Siemianowice Ślaskie, Zabrze, Gliwice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Rybnik, Jastrzębie Zdrój, Żory, Pszczyna, Jaworzno, Ruda Śląska.
Wszelkie prawa zastrzeżone
Copyright © Sorbex 2011, realizacja: r-h.pl